Rizoto s černou čočkou a řepovým salátem

Recept 03 Rizoto s černou čočkou a řepovým salátem

 

Suroviny:

jasmínová rýže

mrkev

hrášek

cibule

kokosový tuk

kurkuma

himálajská sůl

pepř

černá čočka

červená řepa

 

Postup: Uvařím rýži s mrkví a hráškem, čočku vařím zvlášť. Na kokosovém tuku osmahnu cibulku, přidám kurkumu i rýži. Černou čočku dám zvlášť a část čočky smíchám s rýží a pokapu ostropestřecovým olejem. Uvařenou červenou řepu nastrouhám a smíchám se zálivkou. Na zálivku si připravím sezamový nebo dýňový olej, trochu javorového sirupu, p. lžíci octa balzamico, pepř a Bambovu sůl, vše promíchám a přidám nastrouhanou červenou řepu. Ozdobím naklíčenými semínky bio alfalfa.

 

Přeji všem dobrou chuť. S pozdravem Gabriela B.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení