Popis olejů

Stopové prvky

Stopové prvky : Stejně jako vitamíny, tak i stopové prvky jsou nezbytnou součástí pro správný v...

Nenasycené - nasycené mastné kyseliny

Mastné kyseliny se dělí podle délky jejich řetězce ( krátký, střední, dlouhý ) a podle počtu dvojitý...

Kvalita a zpracování olejů

Výrobní proces olejů můžeme rozdělit  do několika kategorií. Extra panenský (extra virgin)&nbs...

Vlastnosti olejů

Rafinace olejů, s tímto pojmem se u olejů lisovaných za studena jisto jistě nesetkáte.  A...

Historie přírodních olejů

Olivovovník a olivový olej je využíván již přes deset tisíc let. Mezopotámští lékaři zvaní asú jej ...

Příznivé působení na náš organismus

Přírodní oleje jsou  univerzálním  prostředkem, který je možné využívat nejen jako potravi...

Využití přírodních olejů v kuchyni

U každého  oleje je dána teplota rozkladu, kdy se začínají štěpit molekuly a tvoří se  ply...

7 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení