Vážení přátelé a kamarádi,

 Každý z nás mohl prožít chvíle pohody, radosti, lásky, zdraví ale bohužel také chvíle smutku, stresu nebo zdravotních problémů.

Všichni víme, že stres, fyzické i psychické vyčerpání, nedostatek spánku a nesprávné stravování velice zatěžují naše tělo a to se pak marně snaží správně fungovat. Když už je situace kritická, rozsvítí se červená kontrolka v podobě nějakého zdravotního problému. Otoky, dušnost, bolesti kloubů i svalů, žaludeční a střevní problémy, problémy se srdcem a oběhovým systémem, deprese, cukrovka a nakonec nádory - tím vším nám naše tělo říká, že musíme něco změnit. Každá změna přináší do života nové věci, staré dveře se uzavřou a s nimi i naše problémy. Pojďme tedy otevřít dveře nové a začít nejvíce pracovat na sobě. Každý z nás se chce cítit mladý, svěží, vyrovnaný a hlavně zdravý. Strava v našich životech hraje velkou roli. 


Ptáte se proč jsou tyto naše výrobky tak důležité?

Tak tedy ...

Proč kniha dle vlastního výběru?

Každá z knih vám bude velkým pomocníkem při práci, která vás čeká. Najdete v nich spousta užitečných rad a nových informací. Pomůže vám pochopit, jak je důležité správně pracovat s tuky a také, jak pomoci tělu rychleji se zbavit vašich zdravotních problémů, protože nevhodně zvolené oleje pro přípravu pokrmů nebo i jako doplněk stravy, mohou mít nepříznivý vliv na náš organismus.

Proč lněný olej?

Lněný olej má na náš zdravotní stav velmi příznivý vliv. Pokud vaše strava obsahuje kvalitně za studena lisované oleje, pak vám každá vaše buňka poděkuje. Základem olejovo-bílkovinové stravy je kvalitní, za studena lisovaný lněný olej, který obsahuje správný poměr nenasycených mastných kyselin (kyselina linolenová-omega-3, kyselina linolová-omega-6). V knize Velká kuchařka a učebnice olejovo-bílkovinové stravy najdete veškeré informace, jak správně lněný olej používat.

Proč kysané zelí?

Kysané zelí má nejen obrovské množství vitamínu C, dále vitamíny a minerály jako jsou A, C, B6, K, vápník, hořčík, draslík atd. , ale hlavně obsahuje pravotočivou kyselinu mléčnou. Ta je pro naše tělo velice důležitá. Kromě informací, proč a jak šťávu z kysaného zelí používat, najdete v knize Velká kuchařka a učebnice olejovo-bílkovinové stravy mnoho užitečných rad, článků, receptů a návodů.

Proč kokosový tuk?

Kokosový tuk  vám zajistí přísun nasycených mastných kyselin. I ty jsou totiž - kromě nenasycených mastných kyselin Omega 3 a Omega 6 - velice důležité pro správné fungování buněk. Tento tuk se používá při olejovo-bílkovinové stravě a je zvláště vhodný pro tepelnou úpravu jídel. Jaké jsou další přínosy tohoto tuku pro náš organismus se můžete dočíst v knize Velká kuchařka a učebnice olejovo-bílkovinové stravy.

Tímto bychom vám chtěli popřát vše nejlepší do nového roku 2019 a úspěšný start k upevnění vašeho zdraví. Pokud budete potřebovat, na své cestě ke zdraví pomoci, neváhejte se na nás obrátit, rádi vám vyjdeme vstříc.